Verkerk GROTER dan u denkt.
Dat is onze slogan. Onze winkel heeft een groot assortiment en een oppervlakte van 1500 m2.

Bruingoed en witgoed
Bruingoed, zoals LED, UHD, audio, tablets, speakers etc, kunt u in alle rust bekijken. Op het gebied van bekabeling hebben we alles in huis. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan witgoed van uitstekende kwaliteit. Topmerken voor een (h)eerlijke prijs.

Huishoudelijke artikelen
Op de afdeling klein huishoudelijk  is alles te verkrijgen; van koffiezetapparaten tot magnetrons.

Doe het zelf en huishoudelijke artikelen
Doe-het-zelf artikelen vindt u aan de andere kant van de winkel. Een royale keuze uit gereedschap, ijzerwaren, tuinartikelen en alles op het gebied van gas en water en electra.

Deskundig advies
Ons deskundig personeel heeft alle kennis in huis om u van goed advies te voorzien tevens wordt de door de klant aangeschafte apparatuur door ons vakkundig geïnstalleerd.

Bekijk onze Webwinkel

Bekijk ook onze wekelijkse